Header-ALC

‘Buiten is het nieuwe binnen’. Er heerst nu een trend waardoor mensen vaker en liever buiten vertoeven op het terras, ongeacht de weersomstandigheden.
U wil toch ook vakantie in eigen huis? ALC biedt u een uitgebreide keuze aan uiterst stijlvolle en kwalitatieve Corradi terrasverkappingen. Voor elke situatie kunnen wij een terrasoverkapping op maat aanbieden. Alle modellen en uitvoeringen kan u bekijken op www.corradi.eu. Van offerte tot eindoplevering zorgen wij voor een perfecte bijstand en service. Vanaf dan is het voor u enkel nog genieten.

Sinds januari 2017 heeft Corradi het model ‘Maestro’ op de markt gebracht. Dit is een terrasoverkapping met een horizontale structuur waarbij kan gekozen worden voor lamellendak of vouwdak met doek.
De palen hierbij zijn 150mm x 150mm en in de zijkanten kunnen bedienbare screens verwerkt worden. De afwatering gebeurt via zijgoten en palen.

Het Maestro vouwdak gaat tot 5,5m breedte en heeft tot 7m uitval per element. Dit is ofwel met gebogen tubes ofwel met een trapeziumvormig doek. Er is bovendien sfeervolle verlichting aan de zijkanten of tubes mogelijk.

De maximale afmetingen van het model met 4 palen is 7 x 7m met één tussengeleider.
De elementen zijn koppelbaar. De hoogte met een zijbalkconstructie gaat tot 250mm + 120mm goot terugliggend.

Het Maestro lamellendak gaat tot 6.2m lengte en 4.7m breedte per element. De lamellen zijn dubbelwandig met elektrisch ingebouwde motor. De verlichting zit in de lamellen of in zijprofielen. De elementen zijn eveneens koppelbaar.

Het model Alba heeft kantelbare dubbelwandige lamellen die tot 150° kunnen opendraaien. Deze installatie gaat tot maximum 4.5 x 6m (de lamellengte x de uitval), de palen zijn 110mm x110mm en de elementen zijn ook koppelbaar.

Al onze modellen zijn optioneel voorzien van ingebouwde verlichting, muziekinstallatie en zelfs parfumverspreiders. Corradi kan u een zeer breed gamma aan modellen aanbieden (vrijstaande constructies, meubilair, glazen schuifdeuren, windvaste screens, verlichting, luxe parasols, …). Deze kan u alvast bekijken op de website www.corradi.eu.

Zijdelingse afsluitingen voor terrasoverkappingen

Ermetica screens zijn windvaste screens met opspantechnologie. Ze zijn beschikbaar in screendoek tot volledig transparant. Ze gaan tot 4m breedte (transparant gaat tot 3.5m breedte)

Schuifdeuren in verschillende uitvoeringen voorzien van ofwel gelaagd glas (enkel gelaagd laag, dubbelgelaagd of driedubbelgelaagd) De schuifdeuren kunnen we ook voorzien van zonwerende horizontaal kantelbare lamellen in hout of aluminium. Deze bestaan in vaste of oriënteerbare uitvoering. De combinatie met hout geeft de afsluiting alvast een elegante en warme uitstraling. De oriënteerbare versie is uitgevoerd met een handmatige bediening, waarbij men de lamellen in de gewenste positie draait om zo de mate van zonwering te regelen. Daarnaast zijn de lamellen intelligent verdeeld in twee aparte zones, die, afzonderlijk van elkaar kunnen worden bediend, zodat de zonwering zeer precies kan worden bepaald.

ALC biedt een 5 jaar garantie op alle Corradi constructies.

Lees meer
Terrasoverkapping met lamellen (9)

Genieten van uw terras in de zomer?

Dat kan!

Een paar realisaties van Vrijstaande terrasoverkappingen

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN VOOR UW VRIJSTAANDE TERRASOVERKAPPING

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Voeg max 2 foto's van uw huidige situatie toe indien beschikbaar. (Max 3MB)
Toegelaten bestanden: JPG, PNG en PDF
Persoonlijke gegevens: