Header-ALC
Icoon vliegenramen

VLIEGENRAMEN / DEUREN

Vindt u het in de lente en de zomer ook zo plezant om de achterdeur open te hebben staan?
Je kan dan lekker in en uit lopen wanneer u dat wil, en de heerlijk frisse lucht kan dan naar binnen… Maar helaas komen er dan ook vaak vervelende muggen en vliegen mee. Daarom is het een slimme keuze om een vliegendeur aan te schaffen. ALC biedt u de meest gepaste en gevarieerde oplossingen.

De vliegendeuren en schuifdeuren worden net als de vliegenramen vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. U kan uw deuren ook uitrusten met een metalen schopplaat en/of pomp en -indien desgewenst- ook voorzien van een luikje voor honden en katten. Onze vliegenramen worden gemonteerd met clipsen zodat ze eenvoudig weggenomen kunnen worden. Maar deze kunnen uiteraard ook blijven staan als u uw raam sluit of in kipstand zet.

Wanneer een vliegendeur of schuifdeur onmogelijk is, bestaat de mogelijkheid om een plissédeur te plaatsen. Bij deze deur vouwt het vliegengaas via een ingenieus systeem op in een kastje. Op deze manier kan u openingen tot 2m afdichten, afhankelijk van de hoogte. Dit plissésysteem is ook verkrijgbaar in raamvariant. Dit is de verticale variant van de plissédeur die uitermate geschikt is voor ramen af te dichten.

Een groot voordeel aan de plissé-technologie is dat er ten opzichte van een oprollend systeem geen veerkracht vereist is om het gaas in de kast te brengen. Dit resulteert in een langere levensduur van het systeem.

Er zijn 4 standaardkleuren beschikbaar (wit RAL 9010, cremé-wit RAL 9001, bruin RAL 8019 en antracietgrijs RAL 7016). Mits een meerprijs kunnen deze producten ook uitgevoerd worden in RAL kleur naar  uw keuze.

Uiteraard worden al onze vliegendeuren- en ramen vakkundig door ons ervaren team geplaatst.
Neem contact met onze experts voor meer info.

Vliegendeur

De geschikte oplossing

om muggen en vliegen

buiten te houden.

Een paar realisaties van VLIEGENRAMEN / DEUREN

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN VOOR UW VLIEGENRAMEN / DEUREN

Persoonlijke gegevens: