Header-ALC
Icoon carports

VERANDAZONWERING

Andere zonwering

ALC_logo

Voor andere zonwering, scroll naar beneden

Zonnetenten
Zonnetent

Screens
Screens

Jaloezieën
Jaloezieën

Overige
Windscherm 1

Een heerlijk koele veranda is aangenaam als de zon schijnt en het buiten nog fris aanvoelt.
Bij hete zomertemperaturen kan de temperatuur in je veranda heel snel oplopen waardoor het er hoogst onaangenaam vertoeven is.
Met een verandazonwering kan je de temperatuur in je veranda aanpassen naar elke situatie en kan je je dag in dag uit kan genieten van jouw veranda.
Een verandazonwering is bovendien makkelijk te automatiseren zodat je ook na je werk kan ontspannen in een heerlijke temperatuur.

De verandazonwering schuift met een doek boven uw veranda in en uit zodat de temperatuur onder controle blijft. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk met elk hun specifieke eigenschappen. Deze uitvoeringen zijn uiteraard steeds automatiseerbaar en worden vaak gecombineerd met een thermostatisch weerstation zodat uw veranda automatisch koel blijft tijdens de warme zomermaanden.

De maximale afmetingen van een klassieke verandazonwering zijn 4.5m op 5m (breedte tot uitval) van een enkelvoudig element en 9m tot 5m voor een gekoppelde uitvoering.

Voor kleine erkers of lichtstraten hebben we het ZIPX®Sky model in ons gamma. ZIPX®Sky is niet enkel voorzien van een ritsdoek, maar ook van een speciale spantechniek. Het doek blijft altijd onder spanning, ongeacht de hellingshoek. Het speciale veersysteem in de geleiders en de zeer compacte kast zorgen voor een snelle, subtiele montage en garanderen een lange levensduur. Men kan het ZIPX®SKY systeem –en alle andere zonweringen- uiteraard ook automatiseren. Door licht- en warmtesensoren loopt de doek ook in en uit wanneer je niet thuis bent. Zo beschermt u uw interieur en vermijdt u oververhitting. Alle zonwering wordt vakkundig door ons ervaren team geplaatst.

Voor meer info, neem gerust contact met onze experts

Lees meer
Verandazonwering

Een oplossing voor de warme zomerdagen!

Een paar realisaties van Verandazonwering

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN VOOR UW VERANDAZONWERING

Persoonlijke gegevens:
U mag afmetingen voor verschillende verandazonweringen achter elkaar noteren, gescheiden door een komma.