Header-ALC
Icoon carports

TERRASOVERKAPPINGEN

ALC promo corradi terrasoverkapping

Promo tot 31/03/2022

Contacteer ons snel voor gratis offerte ! 

‘Buiten is het nieuwe binnen’. Er heerst nu een trend waardoor mensen vaker en liever buiten vertoeven op het terras, ongeacht de weersomstandigheden.
U wil toch ook vakantie in eigen huis? ALC biedt u een uitgebreide keuze aan uiterst stijlvolle en kwalitatieve terrasverkappingen. Voor elke situatie kunnen wij een terrasoverkapping op maat aanbieden. Alle modellen en uitvoeringen kan u bekijken in onze showroom. Van offerte tot eindoplevering zorgen wij voor een perfecte bijstand en service. Vanaf dan is het voor u enkel nog genieten.

Lamellendak of Pergotenda van Corradi?

Onze lamellendaken zijn steeds op maat gemaakt en kunnen per element tot 6.2*4.5m waarbij elementen gekoppeld kunnen worden. Dankzij glaswanden, houten schuifpanelen of ingebouwde screens gecombineerd met terrasverwarmers tovert u uw buitenruimte om tot een prachtige ruimte om het ganse jaar te vertoeven.

Onze hellende vouwdaken (oa model Palladia) met een doek uit één stuk tot 13 *9m geplaatst worden. Hierbij kunnen ook screens en verlichting ingebouwd worden. Dankzij het openvouwend dak kan u het seizoen op uw terras zelf bepalen.

Corradi heeft ook het model ‘Maestro’ op de markt gebracht. Dit is een terrasoverkapping met een horizontale structuur waarbij kan gekozen worden voor lamellendak of vouwdak met doek. Dankzij het vouwdoek in een horizontale structuur koppelt men de strakke vormgeveing van een lamellendak aan de flexibiliteit van een vouwdak.

In alle modellen is een geïntegreerde waterafvoer voorzien.

Terrasoverkapping met polycarbonaatplaten 

Een vaste terrasoverkapping is een open afdak in uw tuin dat dienst doet als als zonwering en bescherming tegen regen op uw terras. Bij zachte weersmomenten kan je dan ook regenvrij op uw terras vertoeven. Onze vaste terrasoverkappingen bestaan volledig uit hoogwaardig aluminium en worden steeds op op maat vervaardigd. Onze aluminium profielen worden gelakt met een elektrostatische poedercoating en zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, maar ook structuurlakken zijn mogelijk. 

Deze hoogwaardige coating behoeft zeer weinig onderhoud zodat u nooit meer hoeft te schilderen. Als dakbedekking voorzien wij een slagvaste, bijna onbreekbare polycarbonaatplaat, maar ook een dak van glas is mogelijk. Onze dakbedekkingen zijn zelfdovend en dus uiterst brandwerend, en zijn ze bovendien allemaal uitgerust met een anti UV-laag die de schadelijke UV straling neutraliseert.  

Oprolbare daken 

Dankzij de Plaza Viva kan u gebruik maken van een waterdicht doek dat compact oprolt in zijn kast. Dankzij een telescoopstaander vooraan kan u de waterafvoer regelen. Dit systeem is een ideale alternatief indien een klassieke zonnetent omwille van constructieve redenen niet mogelijk is.

Al onze vaste terrasoverkappingen worden secuur geplaatst en opgevolgd door ons ervaren ALC team. 

Voor meer info, neem contact met onze experts.

Lees meer
tn_IMG_0356

Genieten van uw terras in de zomer?

Dat kan!

Paar realisaties van terrasoverkappingen

Een paar realisaties van afsluitingen terrasoverkappingen

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN VOOR UW TERRASOVERKAPPING

Persoonlijke gegevens:
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Voeg max 2 foto's van uw huidige situatie toe indien beschikbaar. (Max 3MB)
Toegelaten bestanden: JPG, PNG en PDF