Header-ALC

Terrasoverkapping met polycarbonaatplaten 

Een vaste terrasoverkapping is een open afdak in uw tuin dat dienst doet als als zonwering en bescherming tegen regen op uw terras. Bij zachte weersmomenten kan je dan ook regenvrij op uw terras vertoeven. Onze vaste terrasoverkappingen bestaan volledig uit hoogwaardig aluminium en worden steeds op op maat vervaardigd. 
Onze aluminium profielen worden gelakt met een elektrostatische poedercoating en zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, maar ook structuurlakken zijn mogelijk op aanvraag. 

Deze hoogwaardige coating behoeft zeer weinig onderhoud zodat u nooit meer hoeft te schilderen. Als dakbedekking voorzien wij een slagvaste, bijna onbreekbare polycarbonaatplaat, maar ook een dak van glas is mogelijk. Onze dakbedekkingen zijn zelfdovend en dus uiterst brandwerend, en zijn ze bovendien allemaal uitgerust met een anti UV-laag die de schadelijke UV straling neutraliseert.  

Oprolbare daken 

U wil genieten van de lommer, maar als de terrasoverkapping even niet meer hoeft is de Plaza Viva overkapping met aluminium en oprolbaar dak is een mooie oplossing!  

De Plaza Viva bestaat uit solide staanders waar de liggers dwars op rusten. Die liggers geleiden het zonwerende doek op of neer. De overkapping heeft een telescopische staander om het water af te leiden naar één zijde. Deze stevige overkapping is beter bestand tegen allerlei weertypes dan een gewoon uitvalscherm omdat het doek via geleiders loopt, en de gehele constructie op de staanders rust. Regen? Door de hellingsgraad van het dak loopt het water van de terrasoverkapping af. Het doek gaat niet doorhangen of water opslaan. Door zijn robuustheid kan deze pergola-zonwering tot maar liefst windkracht 6 uitgeschoven blijven en tevens ook nog betrouwbare zonwering bieden. De Plaza Viva is geschikt voor de overkapping van klein tuinterras maar ook een flexibele, vrijstaande overkapping voor een groot gastronomisch terras is absoluut mogelijk 

Corradi terrasoverkappingen 

‘Buiten is het nieuwe binnen’. Er heerst nu een trend waardoor mensen vaker en liever buiten 

vertoeven op het terras, ongeacht de weersomstandigheden. U wil toch ook vakantie in eigen huis?Alc biedt u een uitgebreide keuze aan uiterst stijlvolle en kwalitatieve Corradi terrasverkappingen. Voor elke situatie kunnen wij een terrasoverkapping op maat aanbieden. Alle modellen en uitvoeringen kan u bekijken op www.corradi.eu. Van offerte tot eindoplevering zorgen wij voor een perfecte bijstand en service. Vanaf dan is het voor u enkel nog genieten. 

Sinds januari 2017 heeft Corradi het model ‘Maestro’ op de markt gebracht. Dit is een  terrasoverkapping met een horizontale structuur waarbij kan gekozen worden voor lamellendak of vouwdak met doek. De palen hierbij zijn 150mm x 150mm en in de zijkanten kunnen bedienbare screens verwerkt worden. De afwatering gebeurt via zijgoten en palen. 

Het Maestro vouwdak gaat tot 5,5m breedte en heeft tot 7m uitval per element. Dit is ofwel met gebogen tubes ofwel met een trapeziumvormig doek. Er is bovendien sfeervolle verlichting aan de zijkanten of tubes mogelijk. 

De maximale afmetingen van het model met 4 palen is 7 x 7m met één tussengeleider. 

De elementen zijn koppelbaar. De hoogte met een zijbalkconstructie gaat tot 250mm + 120mm goot terugliggend. 

Het Maestro lamellendak gaat tot 6.2m lengte en 4.7m breedte per element. De lamellen zijn 

dubbelwandig met elektrisch ingebouwde motor. De verlichting zit in de lamellen of in zijprofielen. De elementen zijn eveneens koppelbaar. 

Het model Alba heeft kantelbare dubbelwandige lamellen die tot 150° kunnen opendraaien. Deze constellatie gaat tot maximum 4.5 x 6m (de lamellengte x de uitval), de palen zijn 110mm x110mm en de elementen zijn ook koppelbaar. 

Al onze modellen zijn optioneel voorzien van ingebouwde verlichting, muziekinstallatie en zelfs parfumverspreiders. Corradi kan u een zeer breed gamma aan modellen aanbieden (vrijstaande constructies, meubilair, glazen schuifdeuren, windvaste screens, verlichting, luxe parasols, …). Deze kan u alvast bekijken op de website www.corradi.eu. 

Zijdelingse afsluitingen voor terrasoverkappingen 

Ermetica screens zijn windvaste screens met opspantechnologie. Ze zijn beschikbaar in screendoek tot volledig transparant. Ze gaan tot 4m breedte (transparant gaat tot 3.5m breedte) 

Schuifdeuren in verschillende uitvoeringen voorzien van ofwel gelaagd glas (enkel gelaagd laag , dubbelgelaagd of driedubbelgelaagd) De schuifdeuren kunnen we ook voorzien van zonwerende horizontaal kantelbare lamellen in hout of aluminium. Deze bestaan in vaste of oriënteerbare uitvoering. De combinatie met hout geeft de afsluiting alvast een elegante en warme uitstraling. De oriënteerbare versie is uitgevoerd met een handmatige bediening, waarbij men de lamellen in de gewenste positie draait om zo de mate van zonwering te regelen. Daarnaast zijn de lamellen intelligent verdeeld in twee aparte zones, die, afzonderlijk van elkaar kunnen worden bediend, zodat de zonwering zeer precies kan worden bepaald. 

ALC biedt een 5 jaar garantie op alle Corradi constructies. 

Al onze vaste terrasoverkappingen worden secuur geplaatst en opgevolgd door ons ervaren ALC team. 

Voor meer info, neem contact met onze experts

Lees meer
Corradi Palladia vouwdak (4)

Genieten van uw terras
in de zomer? Dat kan!

Paar realisaties van Vaste terrasoverkappingen

Een paar realisaties van afsluitingen Vaste terrasoverkappingen

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN VOOR UW VASTE TERRASOVERKAPPING

Persoonlijke gegevens:
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Voeg max 2 foto's van uw huidige situatie toe indien beschikbaar. (Max 3MB)
Toegelaten bestanden: JPG, PNG en PDF