Header-ALC
Icoon garagepoorten

GARAGEPOORTEN

ALC promo garagepoorten

Promo tot 30/04/2022

Maak hieronder uw keuze voor type garagepoort
en vraag snel uw gratis offerte !

De uitstraling van een stijlvolle garagepoort heeft een grote impact op de uitstraling van je woning.
Met ons breed gamma aan kwaliteitsgaragepoorten is er voor ieder wat wils en ervaar je een groot gebruiksgemak.
Al onze poorten worden zonder meerprijs op maat gefabriceerd en u kan kiezen uit 14 diverse panelen in alle 210 RAL kleuren.
Deze panelen zijn vervaardigd uit verzinkt plaatstaal en steeds gevuld met 40mm of 60mm isolatie. Aan zijkanten, boven en onder is er steeds een rubber voorzien zodat uw garageruimte perfect word afgesloten. Sinds 2012 hebben wij een verticaal gelijnd paneel in ons gamma waarmee u het uitzicht van een bestaande kantelpoort of houten poort benadert. Dit paneel kan voorzien worden van een aluminium waterneus en makelaar.  

Indien u wenst fabriceren wij ook zelf massieve houten panelen voor uw sectionale poort naar wens. Hierin bieden we kwaliteits hardhoutsoorten zoals sipo, afromosia of afzelia aan. Ook deze houten panelen voorzien wij uiteraard van de nodige isolatie voor een maximaal rendement.  

Uiteraard kunnen we uw garagepoort voorzien van de nodige motorisatie bedienbaar via afstandsbediening, vaste wandknop, codeklavier, badgelezer, GSM-module, …. Hiervoor werken we met het gekende kwaliteitsmerken. Dit zorgt uiteraard voor een ongekend gebruiksgemak. Graag overhandigen wij u een referentielijst met eerder geïnstalleerde poorten zodat u kan zien hoeveel tevreden klanten u al voor geweest zijn. Op deze manier kan u makkelijk op zoek gaan naar een passende garagepoort voor uw woning.  

Railsystemen  

Het eerste systeem maakt gebruik van torsieveren (voor of achteraan) die het poortblad uitbalanceren en loopt geruisloos door de rail dankzij industriële kogellagers. Standaard worden deze torsieveren voorzien op minimaal 25.000 cycli (5% uitvalsgrens) maar kunnen voor intensief gebruikte poorten opgedreven worden tot 100.000 cycli of meer.  De maximale afmetingen zijn 5500mm in breedte en 2900mm in de hoogte. Het tweede is een balanssysteem met trekveren in de staande rails met eveneens kogelgelagerde wielen. De levensduur van deze veren zijn 10.000 tot 15.000 cycli en zijn niet aanpasbaar. De maximale afmetingen zijn hier 3000mm in de breedte en 2500mm in de hoogte. Bovenvermelde railsystemen hebben slechts 80mm zij- en bovenruimte nodig zodat deze ideaal zijn voor renovatietoepassingen men een maximale doorrijbreedte als resultaat.  

Wij bieden uiteraard ook onze industriële poorten steeds met torsieveren aan. De maximale afmetingen zijn hierbij kwasi onbeperkt. Er zijn verschillende systemen mogelijk. In functie van de beschikbare ruimte kunnen we torsieveren vooraan of achteraan toepassen, met of zonder highlift, dakhellingvolgend al dan niet. We zorgen steeds voor een oplossing op uw maat. Al onze poorten worden secuur geplaatst en opgevolgd door onze vakmensen.  

Voor meer info, contacteer onze experts. 

Lees meer

Maak uw keuze

Cassette panelen + microrib

Cassette panelen + microrib

Houtbekleding

Houtbekleding

Horizontaal gelijnde panelen

Horizontaal gelijnde panelen

Verticale gelijnde panelen

Verticale gelijnde panelen

Middenprofilering panelen

Middenprofilering panelen

Vlakke panelen

Vlakke panelen

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN
VOOR UW GARAGEPOORT

Gegevens klant

ALC Garagepoort breedte dagkant
ALC Garagepoort hoogte aanslag

Afmetingen in MM

(Uiteraard neemt ALC bij definitieve uitvoering zonder meerprijs de juiste maten op.)
Verplicht in te vullen
Verplicht in te vullen
Click or drag a file to this area to upload.
Voeg max 2 foto's van uw huidige situatie toe indien beschikbaar. (Max 3MB)
Toegelaten bestanden: JPG, PNG en PDF