Header-ALC

Met een uitgebreid gamma aan carports biedt ALC uw wagen in alle seizoenen de bescherming die ze nodig heeft.

Dankzij hun unieke design bieden carports een mooie meerwaarde aan uw woning. De aanschaf ervan biedt u bovendien de mogelijkheid om van uw garage een bureau, hobbyruimte of extra slaapkamer te maken. Een carport is immers veel goedkoper dan het bouwen van een garage en biedt dezelfde bescherming.

Aluminium carports garanderen u de veiligheid van uw auto. Het biedt bescherming tegen regen, sneeuw, hagel, hitte, striemende regenvlagen en andere weersinvloeden. In de zomer staat uw wagen koel en in de winter moet u geen ijs meer krabben. Al onze carports zijn robuust, weerbestendig en gebouwd om lang mee te gaan. 

ALC heeft een brede waaier aan stijlvolle ontwerpen om uw meest geschikte keuze te maken. We zullen u hier ook met raad en daad bijstaan.

De carport is verkrijgbaar in een zestal standaardkleuren en qua dakbedekking kunnen we 4 verschillende versies aanbieden.
ALC zal met u de juiste keuze bespreken.

Uiteraard wordt uw carport naar keuze professioneel geplaatst door ons ervaren ALC-team. Neem contact met ons, voor meer info.

Carport

Bescherming voor uw wagen in alle seizoenen.

Een paar realisaties van Carports

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN VOOR UW CARPORT

Persoonlijke gegevens:
ALC-automatisatie-logo

Corona maatregelen

Wegens de strenge maatregelen van het Coronavirus zijn wij genoodzaakt onze toonzaal te sluiten tot nader order. 

We zijn echter wel beschikbaar voor vragen en offertes via info@alc-automatisatie.be en 03 / 484 62 11.

Onze opendeuracties zullen verlengd worden tot eind april 2020 om iedereen toch de kans te geven om hiervan te kunnen genieten.

Hopend op uw begrip!

Team ALC