Header-ALC
ALC campagne CARPORT

Met een uitgebreid gamma aan carports biedt ALC uw wagen in alle seizoenen de bescherming die ze nodig heeft.

Dankzij hun unieke design bieden carports een mooie meerwaarde aan uw woning. De aanschaf ervan biedt u bovendien de mogelijkheid om van uw garage een bureau, hobbyruimte of extra slaapkamer te maken. Een carport is immers veel goedkoper dan het bouwen van een garage en biedt dezelfde bescherming.

Aluminium carports garanderen u de veiligheid van uw auto. Het biedt bescherming tegen regen, sneeuw, hagel, hitte, striemende regenvlagen en andere weersinvloeden. In de zomer staat uw wagen koel en in de winter moet u geen ijs meer krabben. Al onze carports zijn robuust, weerbestendig en gebouwd om lang mee te gaan. 

ALC heeft een brede waaier aan stijlvolle ontwerpen om uw meest geschikte keuze te maken. We zullen u hier ook met raad en daad bijstaan.

De carport is verkrijgbaar in een zestal standaardkleuren en qua dakbedekking kunnen we 4 verschillende versies aanbieden.
ALC zal met u de juiste keuze bespreken.

Uiteraard wordt uw carport naar keuze professioneel geplaatst door ons ervaren ALC-team. Neem contact met ons, voor meer info.

Carport

Bescherming voor uw wagen in alle seizoenen.

Een paar realisaties van Carports

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN VOOR UW CARPORT

Persoonlijke gegevens:
ALC-automatisatie-logo

OPENDEURDAGEN

Beste klanten,

Opendeurdagen van
27 september tem 10 oktober 2021.

Tijdens de opendeurdagen zijn wij open
op zaterdag en zondag van 13 uur tot 17 uur.

Team ALC