Header-ALC
Icoon zonwering

JALOEZIEËN

Andere zonwering

ALC_logo

Voor andere zonwering, scroll naar beneden

Zonnetenten
Zonnetent

Screens
Screens

Verandazonwering
Verandazonwering

Overige
Windscherm 1

Een groot deel van de tijd brengen we binnen door. En ramen zijn een cruciale grens tussen binnen en buiten: ze moeten immers zo veel mogelijk daglicht binnenlaten maar ook onze privacy garanderen. Buitenjaloezieën zijn hiervoor uiterst geschikt.

Bij elke zonnestand regelt u het zonlicht traploos in uw ruimte. Buitenjaloezieën laten u toe de zon binnen te laten zonder al te veel hitte, en ze zorgen tevens voor schaduw zonder uw uitzicht weg te nemen. De buitenjaloezieën schermen ook de stralingswarmte van de zon bijzonder efficiënt af en ze kunnen altijd door de kantelbare lamellen de lichtinval regelen.

Buitenjaloezieën kunnen eenvoudig aan elke woning of gebouw zichtbaar worden gemonteerd als een rolluik of een screen. De zichtbare delen van de opbouwelementen zijn in alle 209 kleuren van de Roma kleurencollectie beschikbaar. Laat u hierdoor inspireren en match zo perfect mogelijk met uw woning!

De nieuwste technieken staan het eenvoudig toe om beide bouwelementen op elegante wijze te combineren. Buitenjaloezieën zijn de ideale combinatie van comfort en vrijheid!

Ons uiterst vakbekwaam en gedreven team zorgt uiteraard voor een onberispelijke installatie en opvolging.

Neem contact met hen voor meer info.

Jaloezieën

Een oplossing voor de warme zomerdagen!

Een paar realisaties van JALOEZIEEN

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN VOOR UW JALOEZIEËN

Persoonlijke gegevens: