Header-ALC
Icoon schaarhekken

SCHAARHEKKEN

Schaarhekken zijn vooral bekend om extra veiligheid te creëren voor vitrines, inkomportalen, kantoren,
maar worden ook meer en meer gebruikt in private woningen…
Dankzij ons ruim aanbod aan schaarhekken vindt u in ons gamma gegarandeerd de ideale oplossing voor uw winkel, bedrijf of woning.

Schaarhekken voor uw winkelpand:
Schaarhekken monteren wij liefst aan de binnenzijde van een etalage , uw verkoopwaren blijven zichtbaar maar staan veilig achter de afsluiting als men het glas breekt . Een bijkomend voordeel is dat schaarhekken dikwijls makkelijker in te bouwen zijn dan rolluiken.

Schaarhekken in industriële gebouwen:
In industriële gebouwen leveren en plaatsen wij schaarhekken als inbraakbeveiliging achter ramen en buiten draaiende deuren. Ook voor bepaalde afsluitingen binnen een fabriekshal zijn schaarhekken een perfecte oplossing . Zo kan u vermijden dat onbevoegde personen een plaats betreden of te dicht bij een werkende machine kunnen komen.

Schaarhekken in de privé woning:
Steeds meer mensen kiezen voor schaarhekken in hun privé woning. Deze hekken laten u toe om ’s nachts veilig met openstaande ramen te slapen of schermen uw traphal af zodat inbrekers de weg naar boven niet kunnen voortzetten. Schaarhekken zijn erg flexibel in montage en bieden dikwijls een oplossing die zowel kwalitatief en budgettair binnen ieders smaak vallen.

Lees meer
Schaarhekken

Beveilig uw ruimte vandaag nog met schaarhekken!

Paar realisaties van Schaarhekken

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN VOOR UW SCHAARHEKKEN

Persoonlijke gegevens: